«Els vins de la teva vida» de Meritxell Falgueras

«El vi forma part essencial de la nostra cultura social i gastronòmica. S’ha de viure i s’ha de beure sense complexos i amb atreviment. En aquest llibre tindràs tota l’ajuda que necessites per seleccionar i degustar el vi adequat a cada situació de la vida: per la primera cita, per a un sopar de negocis, per als dies de festa, per fer l’amor, per inspirar-te, per impressionar al sogre, per veure una pel.lícula….»

El nostre cava Torelló by Custo està inclòs dins l’apartat «per estrenar vestit» i l’autora el defineix com un cava fashion per a l’estilós.

El primer llibre de la Meritxell «Presumeix de vins en 7 dies» va per la cinquena edició.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *