Torelló guanya 3 Premis Vinari

Divendres vàrem assistir a la gala de la primera edició dels Premis Vinari on es van donar a conèixer els guanyadors del 2013, un concurs de vins exclusivament catalans que ha aixecat molta expectació. La posada en escena va ser digna d’una gran gala, la Txe Arana i en Xavier Graset van presentar l’acte i després d’unes paraules de Joan Nebot, Director dels Premis Vinari i de Jordi Bort, Director de l’Incavi, es van donar a conèixer els guanyadors. Nosaltres vam recollir 3 guardons, un Vinari de Plata Millors Rosats per Petjades 2012, un Vinari de Bronze Millors Escumosos de Reserva pel cava Torelló Brut 2009 i un Vinari de Bronze Millors Gran Reserva Premium pel Torelló 3D by Custo 2008.

730 referències tastades a cegues de 170 cellers participants i un jurat amb enòlegs, sommeliers i premsa especialitzada presidit pel periodista Ramon Francàs pel que fa a aquesta primera edició. Donem l’enhorabona a Vadevi.cat per aquesta iniciativa i esperem amb il·lusió la segona edició d’aquests Premis Vinari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *