Fa 32 anys… / Hace 32 años…

Doncs sí, fa 32 anys en l’avui desaparegut diari El Noticiero Universal el periodista Joan Capell recollia la notícia que tres coneguts artistes catalans havien realitzat sengles cartells per a Torelló. D’aquesta manera Jordi Curós, Rafael Griera i Jordi Rollán posaven amb ells en La Cava del Palau, una «xampanyeria» que avui ja no existeix. Aquestes tres boniques obres llueixen en les parets de la nostra masia de Ca Martí i ens transporten a una època en la qual va haver-hi un renaixement del cartell-anuncio. Moltes gràcies Jordi Rollán per enviar-nos aquesta retallada de premsa i fer-nos recordar una època de Caves Torelló.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Pues sí, hace 32 años en el hoy desaparecido diario El Noticiero Universal el periodista Joan Capell recogía la noticia de que tres conocidos artistas catalanes habían realizado sendos carteles para Torelló. De esta manera Jordi Curós, Rafael Griera y Jordi Rollán posaban con ellos en La Cava del Palau, una “xampanyeria” que hoy ya no existe. Estas tres bonitas obras lucen en las paredes de nuestra masía de Can Martí y nos transportan a una época en la que hubo un renacimiento del cartel-anuncio. Muchas gracias Jordi Rollán por enviarnos este recorte de prensa y hacernos recordar una época de Cavas Torelló.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *