Magnífica infografia del nou Torelló Finca Can Martí Brut Gran Reserva

El dissenyador gràfic Jordi Català acaba de publicar per a Cerosdobé una infografia del nou Torelló Finca Can Martí Brut Gran Reserva 2011 que plasma a la perfecció tota l’ essència d’aquest Cava. El seu origen, composició, envelliment, nota de tast, foto i etiqueta queden reflexats en aquesta Cata Visual il.lustrada. Moltes Gràcies Jordi!

………………………………………………………………………………………………………………………………….

El diseñador gráfico Jordi Català acaba de publicar para Cerosdobé una infografía del nuevo Torelló Finca Can Martí Brut Gran Reserva 2011 que plasma a la perfección toda la esencia de este Cava. Su origen, composición, envejecimiento, nota de cata, foto y etiqueta quedan reflejados  en esta Cata Visual ilustrada. Muchas gracias Jordi!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *