Es celebra la Nit de la Verema 2022 de Corpinnat

Nit de la Verema 2022 Corpinnat
Nit de la Verema 2022 Corpinnat

El dijous 29 de setembre, es va celebrar la Nit de la Verema 2022 de Corpinnat. En aquesta trobada es van reunir els diferents cellers englobats dins de Corpinnat i diferents periodistes i comunicadors del sector.

L’acte va ser conduit per l’actor Fermí Fernàndez que va realitzar un monòleg sobre la seva experiència amb els vins escumosos. Ton Mata, president de Corpinnat, va fer un discurs sobre aquests 5 anys d’història i la visió de futur de Corpinnat.

Durant l’acte es van poder tastar diferents corpinnats dels diferents celler que formen part d’aquesta gran família.

Se celebró La Nit de la Verema 2022

El jueves 29 de septiembre, se celebró la Nit de la Verema 2022 de Corpinnat. En este encuentro se reunieron las diferentes bodegas que forman parte de la familia Corpinnat y diferentes periodistas y comunicadores del sector.

El acto fue presentado por el actor Fermí Fernández que realizó un monologo sobre su experiencia con los vinos espumosos. Ton Mata, presidente de Corpinnat, hizo un discurso sobre éstos 5 años de historia y la visión de futuro de Corpinnat.

Durante el acto se pudieron catar diferentes corpinnats de las diferentes bodegas que forman parte de ésta gran familia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *