La Diada del Vi Novell 2012

Aquest dilluns passat vàrem assistir amb els companys de Junta de la Confraria del Cava a la Diada del Vi Novell 2012 celebrada al Palau de la Generalitat. El President M.H Sr Artur Mas acompanyat del Conseller d’Agricultura  l’H. Sr Josep Maria Pelegrí, va presidir l’acte i va animar a “valorar els vins i caves catalans perquè en la mesura que ho fem a casa nostra també ho faran a fora”

Aquesta Diada està organitzada per l’Incavi en homenatge a la tradició vitivinícola catalana i  recull una iniciativa dels Mestres Cellerers de Catalunya. Aquest any els Falcons de Vilafranca han estat els encarregats de pujar la branca de pi al balcó del Palau,l’actriu Mariona Ribas i el periodista Xavier Grasset han estat els espinjoladors de les bótes i Sergi Figueras, millor sommelier 2012, ha fet el pregó del Vi Novell.

Visca el Vi Novell 2012 !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *