La Confraria del Cava organitza el II Sopar Solidari del Cava a benefici de Càritas

La passada edició va comptar amb la participació de més de 400 persones i es van recollir 23.335 euros

La Confraria del Cava Sant Sadurní presentarà dilluns al migdia tots els detalls de la segona edició del Sopar Solidari del Cava, que se celebrarà el proper dimecres 20 de novembre a la sala oval del Palau oval del Palau Nacional de Montjuïc, seu del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). L’any passat la Confraria ja va aconseguir recaptar 23.335 euros a benefici de Càritas, que serà la mateixa entitat que rebrà els diners que es recullin enguany. L’aportació d’aquest 2013 es destinarà a finançar beques menjador per a nens i nenes de famílies que es troben en una situació econòmica difícil.

El sopar tindrà el mateix format que el de l’any passat i comptarà amb diferents col·laboracions, entre les que hi haurà la de l’humorista Pep Plaza, que oferirà un petit tast del seu espectacle. Hi ha altres empreses i particulars que també han donat el seu suport a la iniciativa, com l’autora del cartell del Sopar Solidari del Cava, Anna Vives, que n’ha fet el disseny de forma altruista. Diferents firmes cavistes, així com empreses vinculades al sector, també han cedit valuosos obsequis que se sortejaran entre els assistents a l’acte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *