Les DO catalanes i “Contraetiqueta”

Excel.lent acció promocional de les denominacions d’origen catalanes per Contraetiqueta , les Enoteques Associades de Catalunya amb el suport de l’Incavi del Departament d’Agricultura presentada la setmana passada.Així que des d’aquest 23 d’abril i fins a finals de juny i sota el títol “gaudir del vi i del cava catalans té premi” , es lliurarà un targetó als clients de les botigues adherides a Contraetiqueta amb una casella per cada denominació d’origen.Quan el client hagi comprat un vi de cada DO i per tant hagi omplert totes les caselles se li entregarà un pack amb dos copes Riedel i entrarà en el sorteig de caps de setmana enoturístics.

Bona notícia , doncs , per la diada de Sant Jordi. 74 botigues de Catalunya us
hi esperen!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *