El Penedès es planta a Barcelona

Aquest passat cap de setmana els vins i la cultura del Penedès es van
plantar a Barcelona de la mà de l’Acadèmia Tastavins Penedès i la pròpia DO
Penedès
en el marc de “el Penedès a Barcelona”, un conjunt d’activitats encaminades a promoure el consum dels vins d’aquesta DO i divulgar la seva cultura associada. Aquesta iniciativa va girar sobre tres eixos: una mostra de vins del Penedès, una recopilació  d’obres dels principals museus de la zona i una mostra fotogràfica de localitzacions de la comarca. Els nostres vins Blanc Tranquille 2012, Petjades 2012 i Raimonda 2007 van estar presents a la mostra de vins.

L’enhorabona als organitzadors !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *