Petjades Merlot rosat, un vi que agrada, un vi d’or

La setmana passada vam assistir al sopar del 49 Concurs de la DO Penedès impulsat per l’Acadèmia Tastavins al restaurant Casinet del Vendrell. El primer que te n’adones al tastar tots els vins blancs , rosats i negres és que al Penedès es fan uns vins excel·lents que no tenen res a envejar a les altres DO.

Al llarg del sopar es van anar repartint els premis d’enguany als millors vins de cada categoria. Torelló tenia dos vins amb possibilitat de medalla…..Primer vam rebre la medalla de bronze pel vi Gran Crisalys 2013, en la categoria de blancs amb criança. Moments després i amb molta il·lusió ens criden per rebre la medalla d’or pel vi rosat Petjades. Sempre és agraït rebre premis, però quan el reconeixement ve dels tastadors de la teva DO, dels de casa, llavors fa especial il·lusió. A més a més aquest vi en les sis últimes collites ha rebut 4 medalles de la DO, plata al 2009, or al 2012, bronze al 2013 i or novament al 2014. Així doncs Petjades és un vi d’or tot i que el més important és que agrada. Una vegada més agraïment a la DO i als Tastavins!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *