«VINYES DE CAN MARTÍ» EL NUEVO CAVA DE PARAJE CALIFICADO DE TORELLÓ / QUALIFIED SINGLE-ESTATE CAVA

Ahir, en el transcurs de la gala dels Premis Excel·lència de la DO Cava, Isabel García Tejerina, Ministra d’Agricultura, va anunciar l’aprovació dels primers 12 paratges que conformaran la nova categoria del Cava de Paratge Qualificat.

Un d’ells és el nostre, «Vinyes de Ca Martí» que és una part de la nostra finca de 135 ha. Aquesta nova categoria és la cúspide de qualitat en la DO, i per primera vegada es podrà certificar de manera oficial que un Cava prové d’un paratge determinat i singular.

——————————————————————————————————————–

Ayer, en el transcurso de la gala de los Premios Excelencia de la DO Cava, Isabel García Tejerina, Ministra de Agricultura, anunció la aprobación de los primeros 12 parajes que conformarán la nueva categoría del Cava de Paraje Calificado.

Uno de ellos es el nuestro, «Vinyes de Can Martí» que es una parte de nuestra finca de 135 ha. Esta nueva categoría es la cúspide de calidad en la DO, y por primera vez se podrá certificar de manera oficial que un Cava proviene de un paraje determinado y singular.

——————————————————————————————————————–

Yesterday during the DO Cava awards of Excellence Gala, Isabel García Tejerina, Minister of Agriculture, announced the approval of the first 12 “parajes” (estates) that will constitute the new “Cava de paraje calificado” category (qualified single-estate cava).

One of these  our “Vinyes de Can Martí” vineyard which is part of our 135 hectare estate. This new category represents the highest quality in the DO and for the very first time it will be possible to certify in an official manner that a Cava comes from a specific and single vineyard.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *