LA 36a SETMANA DEL CAVA JA TÉ CARTELL / LA 36 SEMANA DEL CAVA YA TIENE CARTEL

La Confraria del Cava acaba de presentar, al Cercle Artístic de Barcelona, el cartell i els actes de la 36a Setmana del Cava que s’iniciarà en poc dies. L’autor del cartell és el pintor barceloní Jordi Rollán. Aquest cartell i els 35 de les edicions anteriors es podran veure fins el 8 d’octubre en una exposició al mateix Cercle Artístic.
………………………………………………………………………………………………………………………………

La Confraria del Cava acaba de presentar, en el Cercle Artístic de Barcelona, el cartel y los actos de la 36 Semana del Cava que iniciará en pocos días. El autor del cartel es el pintor barcelonés Jordi Rollán. Este cartel y los 35 de las ediciones anteriores se podrán ver hasta el 8 de Octubre en una exposición en el mismo Círculo Artístico.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *