LOS CAVAS TORELLÓ PARAJE CALIFICADO «VINYES DE CAN MARTÍ» SE PRESENTAN EN LONDRES

Acabem d’arribar de Londres on s’ha presenat al The Gherkin, la nova categoria super Premium del Cava de Paratge Qualificat, creada pel Consell Regulador del Cava.
Més de 70 professionals entre Master of Wine, sumillers, periodistes, importadors britànics han pogut comprovar l’alta qualitat dels nous Caves de Paratge Qualificat.

Després de les paraules de Pere Bonet, President del Consell i de Pedro Ballesteros MW, vàrem presentar el nostre paratge «Vinyes de Can Martí», amb raims de Macabeo, Xarel.lo i Parellada dels que elaborem els Caves Grut Nature, Gran Torelló i Torelló 225.

Torelló és present al mercat del Regne Unit des de fa més de 5 anys a través de la prestigiosa distribuïdora Enotria & Coe.

————————————————————————————————————————————————-

Acabamos de llegar de Londres donde se ha presentado, en The Gherkin, la nueva categoría súper Premium del Cava de Paraje Calificado creada por el Consejo Regulador del Cava.
Más de 70 profesionales entre Master of Wine, sumilleres, periodistas, wine merchants e importadores britànics han podido comprobar la alta calidad de los nuevos Cavas de Paraje Calificado.

Tras unas palabras de Pere Bonet, Presidente del Consejo, y de Pedro Ballesteros MW, presentamos nuestro paraje “vinyes de Can Martí” con cuyas uvas de Macabeo, Xarel.lo y Parellada elaboramos los Cavas brut nature, Gran Torelló y Torelló 225.

Torelló está presente en el mercado del Reino Unido desde hace más de 5 años a través de la prestigiosa distribuidora Enotria & Coe.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *