Una gran primavera enoturística del Cava

El cap de setmana passat vàrem viure a Torelló una gran Primavera del Cava, una activitat enoturística promoguda per l’Institut del Cava.
45 persones van participar a la nostra cita a primera hora del matí del diumenge. Copa de Torelló Pàl.lid en mà, vàrem parlar de les tres fases de formació de la imponent muntanya de Montserrat que presideix la nostra Finca Can Martí, també dels sòls argila-calcaris d’aquesta.

A continuació iniciarem el passeig entre vinyes que ens va portar a la Masia Can Martí de Baix, seu de les Caves Torelló. Pel camí vàrem parlar de la fauna i flora de la finca, de la floració dels ceps i de la poda en verd, de les característiques de l’oli d’oliva verge extra Torelló, tenint l’oportunitat d’aprendre més sobre les barraques de vinya gràcies a les aportacions de la nostra amiga Jackie.

Ja al celler, passeig per les caves subterrànies fintalitzant la jornada amb un tast-aperitiu de diferents caves Torelló.

——————————————————————————————————————————————-

El pasado fin de semana vivimos en Torelló una gran Primavera del Cava, una actividad enoturística promovida por el Institut del Cava.
45 personas acudieron a nuestra cita a primera hora de la mañana del domingo. Copa de Torelló Pàl.lid en mano, hablamos de las tres fases de formación de la imponente montaña de Montserrat que preside nuestra Finca Can Martí, también de los suelos arcillo-calcáreos de la misma.

A continuación iniciamos un paseo entre viñas que nos condujo a la Masía Can Martí de Baix, sede de las Cavas Torelló. Por el camino hablamos de fauna y flora que encontramos en la finca, de la floración de la cepas y de la poda en verde, de las características del aceite de oliva virgen extra Torelló, y, tuvimos la oportunidad de aprender más sobre las barracas de viña gracias a las aportaciones de nuestra amiga Jackie.

Ya en la bodega paseamos por la cavas subterráneas y finalizamos con una cata-brunch de distintos cavas Torelló.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *