TORELLÓ PRESENTA UNA EDICIÓ ESPECIAL PER A LES FINALS DE LA COPA DEL MÓN D’ESQUÍ ALPÍ ANDORRA SOLDEU-EL TARTER 2019

El Cava Torelló serà present en l’esdeveniment esportiu més important de la història d’Andorra que tindrà lloc de l’11 al 17 de març de 2019. Ha començat el compte enrere per a les Finals de la Copa del Món a Soldeu-El Tarter que posiciona Andorra i Granvalira com un dels referents mundials de l’esquí alpí i que amb l’eslògan “Aquest hivern tots serem campions” vol implicar el país i emocionar-lo.

Torelló ha vestit el seu Special Edition per a l’ocasió amb una etiqueta-slevee on es reprodueix de fons una imatge nevada de la muntanya de Soldeu-El Tarter amb el logo sobreposat  de les Finals de la Copa del Món.

Es tracta d’un cava Brut Reserva 2013 elaborat amb raïms collits a mà de les varietats macabeu, xarel.lo i parellada de la Finca Can Martí i que té una criança mínima de 4 anys. Es podrà consumir a totes les terrasses i restaurants de Soldeu-El Tarter a Granvalira des de l’inici de la propera temporada.

———————————————————————————————————-

El Cava Torelló estará presente en el acontecimiento deportivo más importante de la historia de Andorra que tendrá lugar del 11 al 17 de marzo de 2019. Ha empezado la cuenta atrás para las Finales de la Copa del Mundo a Soldeu-El Tarter que posiciona Andorra y Granvalira como uno de los referentes mundiales del esquí alpino y que con el eslogan “Este invierno todos seremos campeones” quiere implicar el país y emocionarlo.

Torelló ha vestido su Special Edition para la ocasión con una etiqueta-slevee donde se reproduce de fondo una imagen nevada de la montaña de Soldeu-El Tarter con el logo sobrepuesto de las Finales de la Copa del Mundo.

Se trata de un cava Brut Reserva 2013 elaborado con uvas vendimiadas a mano de las variedades macabeu, xarel.lo y parellada de la Finca Can Martí y que tiene una crianza mínima de 4 años. Se podrá consumir en todas las terrazas y restaurantes de Soldeu-El Tarter en Granvalira desde el inicio de la próxima temporada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *