Entrem a formar part de la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivera

Paco de la Rosa Torelló nou confrare de la Confraria de la Mare de Déu de l'Olivera.

El dissabte passat vaig tenir l’honor d’entrar a formar part de la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivera, una institució amb més de 70 anys d’història. Vaig ser investit Confrare i entre les obligacions d’aquest càrrec, promoure l’estima cap a l’olivera i difondre la cultura dels seus fruits. En acabar la investidura ho vam celebrar amb un fantàstic dinar a la Torre d’Altamar de Barcelona.

L’estima a l’oliva i l’oli, ja em ve de sèrie. A la nostra finca Can Martí tenim gairebé 500 oliveres centenàries, majoritàriament de la varietat Arbequina, de les que obtenim, cada any uns 1000 litres d’oli d’oliva extra verge i que comercialitzem en ampolles de 50cl. Què faríem sense aquest meravellós oli? La nostra cultura gastronòmica es basa en una cuina on l’oli n’és un pilar, tan tradicionalment mediterrani com el vi. Que no falti oli!

Entramos a formar parte de la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivera

El pasado sábado tuve el honor de entrar a formar parte de la Confraria de la Mare de Déu de la Olivera, una institución con más de 70 años de historia. Fui investido Confrare y entre las obligaciones del mismo está el promover el amor al olivo y difundir la cultura de sus frutos. Al acabar la investidura lo celebramos con una estupenda comida en la Torre de Altamar de Barcelona

El amor al olivo y al aceite ya lo tengo de serie. En nuestra finca Can Martí tenemos casi 500 olivos centenarios, mayoritariamente de la variedad Arbequina, de los que extraemos cada año unos 1.000 litros de aceite de oliva virgen extra y que comercializamos en botellas de 50 cl. ¿Qué haríamos sin este maravilloso aceite? Nuestra cultura gastronómica se basa en una cocina que pivota sobre el aceite, tan típicamente mediterráneo, como el vino. ¡Que no falte!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *