TVE Catalunya visita la verema 2013 de Cavas Torelló

Aquest dies hem acabat la primera fase de la verema a Cavas Torelló amb la recol·lecció de les varietats mes primerenques, el Chardonnay i la Pinot Noir que cultivem a la nostra finca de Can Martí de Baix. Un equip de TVE Catalunya ens ha visitat per gravar imatges de la nostra verema manual i de l’entrada del raïm a la sala de premses. A més a més també s’han interessat per la marxa de les exportacions de Cava en general i dels Caves Torelló en particular. Aquest reportatge de 2 minuts l’ha recollit l’Informatiu Migdia d’ahir dia 26 i a continuació us trobareu el link (mireu a partir del minut 9´18”)

http://www.rtve.es/alacarta/videos/linformatiu/linformatiu-migdia-26-08-13/2005878/

En pocs dies començarà la segona fase, el gruix de la verema, amb les
varietats tradicionals del Cava, Macabeu, Xarel·lo i Parellada, que aquestes han
madurat 15 dies més tard.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *