LA VEREMA DEL CAVA / LA VENDIMIA DEL CAVA

Ahir diumenge va tenir lloc a la nostra finca Ca Martí l’anomenada Verema del Cava, una activitat enoturística ideada des de la patronal Institut del Cava i en la que diferents cellers entre ells Caves Torelló en forma part.

L’objectiu, ensenyar als visitants la nostra finca i el nostre celler.
Parlar de varietats de raïm, d’agricultura ecològica, de biodiversitat, de verema manual. També de l’elaboració del vi que donarà lloc al Cava, del premsat, de les llargues criances dels caves Torelló. En definitiva donar a conèixer la nostra manera de treballar.

Repetirem l’any vinent.

——————————————————————————————————————–

Ayer domingo tuvo lugar en nuestra finca Can Martí la denominada Vendimia del Cava, una actividad enoturística ideada por la patronal Institut del Cava para distintas bodegas y a la que Cavas Torelló se adhirió.

El objetivo, enseñar a los visitantes nuestra finca, paseando por ella, y nuestra bodega.Hablar de variedades de uva, de agricultura ecológica, de biodiversidad, de vendimia manual. También de la elaboración del vino que dará lugar al Cava, del prensado, de las largas crianzas de los cavas Torelló. En definitiva dar a conocer nuestra manera de trabajar.

Repetiremos el año que viene.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *