CAVES TORELLO A 8TV/ CAVAS TORELLÓ EN 8TV

Aquests dies s’ha emès a 8TV el programa “Menjar bé a casa nostra” dedicat a la població de Sant Sadurní d’Anoia i al seu segell d’identitat: el Cava. Es tracta d’un recorregut pel municipi en el qual es visita l’espai museístic del Centre d’Interpretació del Cava, també la coneguda Vinoteca de Cal Feru i on se’ns proposa una recepta amb Cava del restaurant Cal Ticus. El programa també va visitar Caves Torelló, les vinyes i el celler, explicant la nostra especialitat en els caves de llarga criança.

—————————————————————————————————————-

Estos días se ha emitido en 8TV el programa “Menjar bé a casa nostra” dedicado a la población de Sant Sadurní d’Anoia y a su sello de identidad: el Cava. Se trata de un recorrido por el municipio en el que se visita el espacio museístico del Centre d’Interpretaciódel Cava,también la conocida Vinoteca de Cal Feru y donde se nos propone una receta con Cava del restaurante Cal Ticus. El programa también visitó Cavas Torelló, las viñas y la bodega, explicando nuestra especialidad en los cavas de larga crianza.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *