UN TORELLÓ BRUT NATURE PER A CADA OCASIÓ. UN TORELLÓ BRUT NATURE PARA CADA OCASIÓN

Quatre formats de diferents capacitats del nostre Cava Torelló Brut Nature Gran Reserva, la de 0,37 cl (coneguda com a mitja ampolla), la de 75 cl (l’estàndard), la de 150 cl o Magnum (per als valents) i la de 300 cl o Jeroboam (per gaudir en grup). És el cava Torelló més clàssic, elaborat amb raïms Macabeo, Xarel.lo i Parellada de la nostra finca Ca Martí veremades a mà, més de 5 anys de criança i rotundament sec.
……………………………………………………………………………………….
Cuatro formatos de diferentes capacidades de nuestro Cava Torelló Brut Nature Gran Reserva, la de 0,37 cl (conocida como media botella), la de 75 cl (la estándar), la de 150 cl o Magnum (para los valientes) y la de 300 cl o Jeroboam (para disfrutar en grupo). Es el cava Torelló más clásico, elaborado con uvas Macabeo, Xarel.lo y Parellada de nuestra finca Can Martí vendimiadas a mano, más de 5 años de crianza y rotundamente seco.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *