Ens visita la televisió d’Ucraïna

Al setembre de l’any passat ens va visitar la televisió ucraïnesa Kanal 5. En el programa MapWine TV volien conèixer Torelló, els vins i la història que s’amaguen rere les nostres vinyes. Els presentadors van estar a la nostra casa durant dos dies, on els vam ensenyar tot el procés d’elaboració dels vins, des de la vinya fins a l’ampolla.

Vam fer ruta a peu per les vinyes, passejant entre les nostres dues masies medievals, Can Martí de Dalt i Can Martí de Baix. Allà, amb la panoràmica de la zona vitivinícola del Penedès als nostres peus, els vam explicar les nostres característiques i particularitats. Vam visitar la masia familiar i vam caminar entre els més de 5 mil metres quadrats de caves subterrànies, on els vam explicar el secret de les nostres llargues criances.

La nit abans d’anar-se’n es van vestir per a l’ocasió i en un racó especial del celler els vam preparar un tast dels nostres diferents escumosos. A part de la visita als nostres cellers, els presentadors també van estar coneixent Montserrat, el CIC Fassina de Sant Sadurní i als castellers de Vilafranca, entre d’altres. El resultat, un profund reportatge sobre la tradició i riquesa del Penedès. Va ser un autèntic plaer tenir amb nosaltres a aquests convidats que, a més, ens van demostrar ser uns grans entesos i divulgadors de la cultura del vitivinícola d’arreu del món.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *