Vins per a l’estiu


El vi és la beguda dels Déus per excel·lència. I la de l’estiu, afegim. Mentre que durant el fred hivern vénen de gust begudes calentes i denses, amb l’arribada del bon temps els nostres sentits s’obren a les begudes refrescants, lleugeres, les que desprenen alegria i bon humor. I aquí és on entren en joc els vins blancs i rosats. Perquè no ens imaginem una posta de sol a la platja sense una copeta de vi ni un bon arròs mariner acompanyat d’una altra beguda. 

Deixant enrere vells complexos, aquests vins tenen cada vegada més adeptes. Els vins blancs no tenen perquè ser vins poc gastronòmics, ni els rosats poc complexos, al contrari. Vins potents, expressius i amb cos, on el protagonisme recau en les les aromes i en la presència de notes fruiteres i florals. 

A Torelló elaborem cinc vins blancs i dos vins rosats diferents. Tots ells mantenen el segell identificatiu de “la casa”: nervi, intensitat i vivor, sent totalment diferents entre ells. Des del Blanc Tranquille, que és un blanc jove, lleuger i fàcil de beure, fins al Gran Crisalys, un vi amb volum, complex, amb criança en barrica. 

Elaborem vins a partir de varietats autòctones del Penedès, com la macabeu, la xarel·lo o  la garnacha, i també amb varietats internacionals, com la merlot o la chardonnay. Un vi per a cada persona i per a cada moment, però tots ells per a acompanyar amb el bon temps.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *