La Barbequiú Torelló

Terrassa de La Barbequiú amb gent gaudint del dinar

Al juny vam inaugurar un nou espai gastronòmic a l’aire lliure a la finca Can Martí, envoltat de vinyes, davant la masia medieval de la família: La Barbequiú!

La Barbequiú Torelló compta amb una àmplia terrassa on els visitants del celler poden gaudir d’un suculent menú barbacoa, amb un toc gourmet, acompanyat dels vins DO Penedès i escumosos Corpinnat de llarga criança de la casa.

L’experiencia comença amb una visita a la masia familiar, celler i caves subterrànies, on s’ensenya i s’explica la història de Torelló i el procés d’elaboració de vins i escumosos Corpinnat. En acabar, es passa a l’espai Barbequiú, on es gaudeix d’un menú barbacoa al més pur estil Torelló. L’ambientació musical acabarà d’arrodonir una experiència enoturística, que se sap com comença, però mai com acaba.

La Barbequiú Torelló va arrencar al mes de juny amb l’organització de quatre dinars tots els dissabtes i degut l’èxit, tornarem al setembre, amb tres amb tres jornades més.

Per a reservar l’experiència, s’ha de contactar via mail o telèfon: visites@torello.es – 93 891 07 93 – 616 31 07 22

La Barbequiú Torelló

Menú Barbacoa

En junio inauguramos un nuevo espacio gastronómico al aire libre en la inca Can Martí, rodeado de viñas, ante la masía medieval de la familia: La Barbequiú!

La Barbequiú Torelló cuenta con una amplia terraza donde los visitantes de la bodega pueden disfrutar de un suculento menú barbacoa, con un toque gourmet, acompañado de los vinos DO Penedès y espumosos Corpinnat de larga crianza de la casa.

La experiencia empieza con una visita a la masía familiar, bodega y cavas subterráneas, donde se enseña y se explica la historia de Torelló y el proceso de elaboración de vinos y espumosos Corpinnat. En acabar se pasa al espacio Barbequiú, donde se disfruta de un menú barbacoa al más puro estilo Torelló. La ambientación musical acaba de redondear una experiencia enoturística, que se sabe como empieza, pero nunca como acaba.

La Barbequiú Torelló arrancó en el mes de junio con la organización de cuatro comidas todos los sábados y dado el éxito, volveremos en septiembre con tres jornadas más.

Para reservar la experiencia, se debe contactar vía mail o teléfono: visites@torello.es – 93 891 07 93 – 616 31 07 22

The Barbequiú Torelló

View from the vineyards

In june we opened a new open-air gastronomic space on the Can Martí estate, surrounded by vineyards, in front of the family’s medieval farmhouse: The Barbequiú!

The Barbequiú Torelló has a large terrace where visitors to the winery can enjoy a succulent barbecue menu, with a gourmet touch, accompanied by the house’s DO Penedès wines and long-aged Corpinnat sparkling wines.

The experience begins with a visit to the family farmhouse, cellar and underground caves, where the history of Torelló and the process of making Corpinnat wines and sparkling wines are explained. Afterwards, we move on to the Barbequiú area, where we enjoy a barbecue menu in the purest Torelló style. The musical ambience rounds off a wine tourism experience that you know how it begins, but never how it ends.

The Barbequiú Torelló started in June with the organization of four meals on Saturdays, and because of it success, we are coming back in September, with three more days.

To book the experience, contact via email or telephone: visites@torello.es – 93 891 07 93 – 616 31 07 22

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *