15 vins i caves Torelló entre 95 i 90 punts en la Guia Peñín’17 / 15 vinos y cavas Torelló entre los 95 y 90 puntos en la Guía Peñín’ 17 /15 wines and Cavas Torello between 95 & 90 points in Penin Guide’17

Més d’11.500 vins catats converteix a la GuÍa Peñín 2017 en la més completa del món pel que fa al panorama vinícola espanyol. Un any més rebem de grat les puntuacions obtingudes pels vins i caves Torelló, 15 d’ells aconsegueixen entre els 95 i 90 punts. El Gran Torelló Magnum Brut Nature “Grans Anyades” 2008 amb 95 punts arriba al Podi dels Caves excepcionals.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Más de 11.500 vinos catados convierte a la Guía Peñín 2017 en la más completa del mundo en lo que se refiere al panorama vinícola español. Un año más recibimos con agrado las puntuaciones obtenidas por los vinos y cavas Torelló, 15 de ellos consiguen entre los 95 y 90 puntos. El Gran Torelló Magnum Brut Nature “Grandes Añadas” 2008 con 95 puntos llega al Podio de los Cavas excepcionales.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

More than 11,500 wines tasted by the Peñin Guide 2017 becomes the world’s most complete regarding the Spanish wine scene. Once again willingly receive the scores for Torelló wines & Cavas, 15 of them reach between 95 and 90 points. Gran Torelló Brut Nature Magnum «Special Vintages» 2008 with 95 points reaches Podium exceptional Cava.

TORELLO CONSIGUE 20 MEDALLAS INTERNACIONALES/TORELLÓ ACONSEGUEIX 20 MEDALLES INTERNACIONALS / TORELLÓ HAS ACHIEVED 20 INTERNATIONAL MEDALS

En los 10 primeros meses de este año 2016 hemos conseguido 20 medallas internacionales en 11 diferentes concursos. Sin duda es un premio a la cosecha propia de nuestras viñas de Can Martí, a la esmerada vinificación y a las largas crianzas de los cavas Torelló.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

En els 10 primers mesos del 2016 hem aconseguit 20 medalles internacionals en 11 diferents concursos. Sens dubte és un premi a la collita pròpia de les nostres vinyes de Can Martí, a la curosa vinificació i a les llargues criances dels Caves Torelló

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

In the first 10 months of this year 2016 we achieved 20 international medals in 11 different contests. It certainly is an award Homegrown our vineyards of Can Martí, the careful vinification and the long aging of Torelló cavas.

NEIX ESPAICAVA.CAT

Dos apassionats del Cava, Pedro Muñoz i Jose Moreno, enòlegs elaboradors de Cava amb una llarga trajectòria professional són els responsables del naixement de ESPAICAVA.CAT, blog/web.

Www.espaicava.cat esdevé una font d’informació dinàmica i actual al voltant d’aquest màgic vi. Origen, evolució, procés d’elaboració, esperit de superació, tipologies, tast i maridatge, així com un calendari amb les activitats Cava d’arreu, seran algunes de les informacions que s’hi podran trobar. A part d’ incloure els cellers, els seus Caves amb detallada informació.

L’Espaicava, estarà  obert a tothom que tingui curiositat i inquietud pel Cava, els quals podran aportar opinions i suggeriments de tots aquells temes que s’hi vagin proposant.
Tot aquest esforç per a donar valor i prestigi a un vi únic al món, apropant-lo al consumidor i engrescant a gaudir del Cava.

Desde TORELLÓ enhorabona i Gràcies!!

 

LA 35 SEMANA DEL CAVA YA TIENE CARTEL

La «Confraria del Cava» acaba de presentar el cartel y los actos de la 35 Semana del Cava que tendrá lugar entre los días 5 y 30 de Octubre. Este año han escogido al pintor barcelonés Josep Moscardó para realizar un cartel inspirado en el Mediterráneo y en los momentos de consumo del Cava en todo el litoral. Bravo!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

La Confraria del Cava acaba de presentar el cartell i els actes de la 35 Setmana del Cava que tindrà lloc entre els dies 5 i 30 d’Octubre. Aquest any han escollit al pintor barceloní Josep Moscardó per realitzar un cartell inspirat en el Mediterrani i als moments de consum del Cava en tot el litoral. Bravo!