Els 8 Caves Torelló catats a la Guia de Vins de Catalunya puntuats entre els 9.62 i els 9.05


Acaba de sortir del forn La Guia de Vins de Catalunya 2018 que enguany fa 10 anys de vida, per tant, les primeres paraules siguin per donar l’enhorabona al Jordi Alcover i la Silvia Naranjo per aquest aniversari.

Pel que fa a les puntuacions que han obtingut els nostres caves:

Torelló 3D by Custo _____9,62 punts

Torelló Brut Nature _____9,60 punts

Torelló 225 ____________9,58 punts

Gran Torelló____________9,52

Gran Torelló 2008 _______9,47

Torelló Special Edition____9,17

Torelló Finca Can Martí___9,08

Torelló Brut Reserva______9,05

TORELLÓ I FINLÀNDIA


Recentment hem rebut la visita de Essi Avellan, la Master of Wine finesa experta en vins escumosos i a qui vàrem mostrar-li la realitat de la nostra marca.
Després de visita la finca Can Martí i el celler, va catar tots els Caves, mostrant especial interès en la nova categoria del Cava de Paratge Qualificat, en la que s’inclouen el Gran Torelló i el Torelló 225. Aquest últim ha estat incorporat a les botigues del monopoli finès Alko.
Sempre es bo comptar amb la opinió d’experts de prestigi internacional!

——————————————————————————————————————————————————-

Recientemente hemos recibimos la visita de Essi Avellan, la Master of Wine finlandesa experta en vinos espumosos y a quien pudimos mostrarle la realidad de nuestra marca.
Tras visitar la finca Can Martí y la bodega, cató todos los cavas y mostró especial interés por la nueva categoría del Cava de Paraje Calificado en la que se incluyen el Gran Torelló y el Torelló 225.Este último ha sido incorporado a las tiendas del monopolio finlandés Alko.
Siempre es bueno contar con la opinión de expertos de prestigio internacional !

LOS CAVAS TORELLÓ PARAJE CALIFICADO «VINYES DE CAN MARTÍ» SE PRESENTAN EN LONDRES

Acabem d’arribar de Londres on s’ha presenat al The Gherkin, la nova categoria super Premium del Cava de Paratge Qualificat, creada pel Consell Regulador del Cava.
Més de 70 professionals entre Master of Wine, sumillers, periodistes, importadors britànics han pogut comprovar l’alta qualitat dels nous Caves de Paratge Qualificat.

Després de les paraules de Pere Bonet, President del Consell i de Pedro Ballesteros MW, vàrem presentar el nostre paratge «Vinyes de Can Martí», amb raims de Macabeo, Xarel.lo i Parellada dels que elaborem els Caves Grut Nature, Gran Torelló i Torelló 225.

Torelló és present al mercat del Regne Unit des de fa més de 5 anys a través de la prestigiosa distribuïdora Enotria & Coe.

————————————————————————————————————————————————-

Acabamos de llegar de Londres donde se ha presentado, en The Gherkin, la nueva categoría súper Premium del Cava de Paraje Calificado creada por el Consejo Regulador del Cava.
Más de 70 profesionales entre Master of Wine, sumilleres, periodistas, wine merchants e importadores britànics han podido comprobar la alta calidad de los nuevos Cavas de Paraje Calificado.

Tras unas palabras de Pere Bonet, Presidente del Consejo, y de Pedro Ballesteros MW, presentamos nuestro paraje “vinyes de Can Martí” con cuyas uvas de Macabeo, Xarel.lo y Parellada elaboramos los Cavas brut nature, Gran Torelló y Torelló 225.

Torelló está presente en el mercado del Reino Unido desde hace más de 5 años a través de la prestigiosa distribuidora Enotria & Coe.