INICIO VENDIMIA 2018 / INICI VEREMA 2018

Después del calor intenso de estos últimos días y tras los controles de maduración efectuados en nuestras viñas de la finca Can Martí, la vendimia 2018 se iniciará este lunes 13 de Agosto.
Se prevee una muy buena vendimia, tranquila desde el punto de vista meteorológico, llega con unos 10 días de retraso respecto el año anterior más abundante.
———————————————————————————————————————–

Passat el calor intens d’aquests últims dies i després dels controls de maduració realitzats a les nostres vinyes de Can Martí, la verema 2018 s’iniciarà aquest dilluns 13 d’agost.
Es preveu una molt bona verema, tranquil.la, des del punt de vista metereològic, arriba amb deu dies de retard respecte l’any anterior, més abundant.

IMPRESCINDIBLE, Reformes i manteniment per a preservar el llegat de Can Martí

Aquest estiu hem aprofitat per a canviar part de la teulada de la nostra Masia medieval Can Martí de Baix. Hem tingut la sorpresa de trobar una teula feta al 1739 signada pel seu autor.
…………………………………………………………………………….
Este verano hemos aprovechado para cambiar parte del tejado de nuestra Masía medieval Can Martí de Baix. Ha sido una la sorpresa de encontrar una teja hecha en 1739 firmada por su autor.