Torelló i Conserves La Catedral de Navarra

 

Diuen que les conserves de verdures no mariden bé amb els vins i caves. Doncs que vols que et digui … les carxofes les acompanyo d’unes anxoves, als espàrrecs els afegeixo una bona conserva de ventresca i els pebrots els caramel·litzo a la paella i els poso entre dos trossos d’un bon pa. Ah … a continuació va destapar unTorelló Brut Nature a la seva justa temperatura i a gaudir. Conserves La Catedral deNavarra porta més de 70 anys preservant el millor de l’horta.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Dicen que las conservas de verduras no maridan bien con los vinos y cavas. Pues que quieres que te diga… las alcachofas las acompaño de unas anchoas, a los espárragos les añado una buena conserva de ventresca y los pimientos los caramelizo en la sartén y los pongo entre dos trozos de un buen pan. Ah…a continuación descorcho un Torelló Brut Nature a su justa temperatura y a disfrutar. Conservas La Catedral de Navarralleva más de 70 años preservando lo mejor de la huerta.

Fa 32 anys… / Hace 32 años…

Doncs sí, fa 32 anys en l’avui desaparegut diari El Noticiero Universal el periodista Joan Capell recollia la notícia que tres coneguts artistes catalans havien realitzat sengles cartells per a Torelló. D’aquesta manera Jordi Curós, Rafael Griera i Jordi Rollán posaven amb ells en La Cava del Palau, una «xampanyeria» que avui ja no existeix. Aquestes tres boniques obres llueixen en les parets de la nostra masia de Ca Martí i ens transporten a una època en la qual va haver-hi un renaixement del cartell-anuncio. Moltes gràcies Jordi Rollán per enviar-nos aquesta retallada de premsa i fer-nos recordar una època de Caves Torelló.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Pues sí, hace 32 años en el hoy desaparecido diario El Noticiero Universal el periodista Joan Capell recogía la noticia de que tres conocidos artistas catalanes habían realizado sendos carteles para Torelló. De esta manera Jordi Curós, Rafael Griera y Jordi Rollán posaban con ellos en La Cava del Palau, una “xampanyeria” que hoy ya no existe. Estas tres bonitas obras lucen en las paredes de nuestra masía de Can Martí y nos transportan a una época en la que hubo un renacimiento del cartel-anuncio. Muchas gracias Jordi Rollán por enviarnos este recorte de prensa y hacernos recordar una época de Cavas Torelló.