EL MOVIMENT DE LES AMPOLLES DE CAVA / EL TRASIEGO DE LAS BOTELLAS DE CAVA/

Aquest dies al celler procedim al moviment de les ampolles de Cava en criança. Es tracta de posar els llevats en suspensió per afavorir el seu contacte amb el Cava i d’aquesta manera potenciar aromes i sabors, aspecte molt important en la recerca de complexitat i cremositat fruit dels efectes de l’autòlisi. Torelló només elabora Caves Reserva y Gran Reserva.

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

Estos días en la bodega procedemos al trasiego de las botellas de Cava en crianza.Se trata de poner las lías en suspensión para favorecer su contacto con el Cava y así potenciar aromas y sabores, aspecto muy importante  para buscar complejidad y cremosidad fruto de los efectos de la autólisis. Torelló sólo elabora Cavas Reserva y Gran Reserva.

VISITA’NS / VISÍTANOS / VISIT US

VISITA’NS

Un dia al mes obrim les nostres portes als que vulguin visitar-nos i conèixer de primera mà no només la realitat d’una finca vitícola que ve sent conreada per la mateixa família des de 1.395, sinó també la masia / celler que ofereix vins i caves d’alta qualitat amb la marca Torelló.

La visita comentada, la durada és de 2 hores, comprèn l’explicació a peu de les nostres vinyes, del cicle vegetatiu dels ceps, el procés d’elaboració del vi i del cava, el recorregut pel celler de criança i la degustació de dues copes de vi o cava. La visita comença a les 11h del matí i finalitza a les 13h.

El preu per persona major d’edat és de 10 €.

Les visites s’han de concertar a través del nostre correu electrònic: torello@torello.es  i seran confirmades per aquesta via previ pagament del preu estipulat.

CALENDARI 2017

Dissabte 4 de Febrer: Visita comentada i tast.

Dissabte 4 de Març: Visita comentada i tast.

Dissabte 8 d’Abril: Visita comentada i tast.

Diumenge 7 de Maig: EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA DES DE CAVES TORELLÓ

Visita Premium «Primavera del Cava» Un recorregut a peu per les vinyes de Can Martí per viure i conèixer en viu el cep en flor, moment clau del cicle vegetatiu. Previ a la caminada (1 km aprox.), Esmorzarem junts a la Masia Can Martí de Dalt, la nostra seu agrícola. Des d’allà iniciarem la ruta entre vinyes cap a la masia Can Martí de Baix, seu del celler i on visitarem les seves instal·lacions. Finalitzarem el matí amb un «brunch» maridat amb els Caves Torelló Reserva i Gran Reserva i, bona música. Es recomana calçat còmode. Aquesta visita Premium té un preu de 30 €.

Dissabte 17 de Juny: Visita comentada i tast.

Dissabte 15 de Juliol: Visita comentada i tast.

Dissabte 2 de Setembre: La Visita comentada i tast.

Dijous 12 d’Octubre: Gratuït. Visita comentada i tast de Cava. Jornada de Portes Obertes en col·laboració amb la Confraria del Cava. De 10h a 13h (última visita).

Dissabte 11 de Novembre: Visita comentada i tast.

Dissabte 16 de Desembre: Visita comentada i tast.

VISITES DE GRUPS I EMPRESES

Torelló disposa a la seva Masia Can Martí de Baix d’un espai per a tastos i celebració d’esdeveniments, totalment equipat, amb capacitat per a 40 persones.  Aquestes visites es poden concertar en dies laborables.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

VISÍTANOS

Un día al mes abrimos nuestras puertas a quienes quieran visitarnos y conocer de primera mano no sólo la realidad de una finca vitícola que viene siendo cultivada por la misma familia desde 1.395, sino también la masía/bodega que ofrece vinos y cavas de alta calidad con la marca Torelló.

La visita comentada, cuya duración es de 2 horas, comprende la explicación a pie de nuestras viñas, del ciclo vegetativo de las cepas, el proceso de elaboración del vino y del cava, el recorrido por la bodega de crianza y la degustación de dos copas de vino o cava. La visita comienza a las 11h de la mañana y finaliza a las 13h.

El precio por persona mayor de edad es de 10€.

Las visitas deben concertarse a través de nuestro correo electrónico: torello@torello.es y serán confirmadas por esta vía previo pago del precio estipulado.

CALENDARIO 2017

Sábado 4 de Febrero: Visita comentada y cata.

Sábado 4 de Marzo: Visita comentada y cata.

Sábado 8 de Abril: Visita comentada y cata.

Domingo 7 de Mayo: EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA DESDE CAVAS TORELLÓ

Visita Premium “Primavera del Cava” Un recorrido a pie por los viñedos de Can Martí para vivir y conocer en vivo la cepa en flor, momento clave del ciclo vegetativo. Previo a la caminata (1 km aprox.), desayunaremos juntos en la Masia Can Martí de Dalt, nuestra sede agrícola. Desde allí iniciaremos la ruta entre viñedos hacia la masía Can Martí de Baix, sede de la bodega y donde visitaremos sus instalaciones. Finalizaremos la mañana con un “brunch” maridado con los Cavas Torelló Reserva y Gran Reserva y, buena música. Se recomienda calzado cómodo.

Esta visita Premium tiene un precio de 30€.

Sábado 17 de Junio: Visita comentada y cata.

Sábado 15 de Julio: Visita comentada y cata.

Sábado 2 de Septiembre: Visita comentada y cata.

Jueves 12 de Octubre: Gratuito. Visita comentada y cata de Cava. Jornada de Puertas Abiertas en colaboración con la Confraria del Cava. De 10h a 13h (última visita).

Sábado 11 de Noviembre: Visita comentada y cata.

Sábado 16 de Diciembre: Visita comentada y cata.

VISITAS DE GRUPOS Y EMPRESAS

Torelló dispone en su masía Can Martí de Baix de un espacio para catas y celebración de eventos, totalmente equipado, con capacidad para 40 personas. Estas visitas se pueden concertar en días laborables.

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

VISIT US

Once a month we open our doors to those who want to visit us and get to know first-hand not only day to day running of wine estate whose family have been growing vines since 1,395, but also the vineyard / wine cellar which offers high quality wines and cavas with the Torelló brand.

The tour lasts for 2 hours and it includes a walk through the vineyards with an explanation of the annual growth cycle of the vines, the Cava making process, a tour of the winery, and a tasting of two different kinds of wines/cava.

It starts at 11h in the morning and ends at 13h.

Ticket price: 10€ /adult

A previous booking is requested by e-mail: torello@torello.es .

The reservation will be effective once the pre-payment is done.

 

TIMETABLE

Saturday 4th of February: Visit and tasting.

Saturday 4th of March: Visit and tasting.

Saturday 8th of April: Visit and tasting.

Sunday 7th of May: The awakening of spring at Can Marti.

What you cannot miss:

A walking tour through the vineyards of Can Marti, to live and to see the blooming vines, a key moment in their annual growth cycle.

Prior to the walk, we will have breakfast together in the Can Martí de Dalt Masia, agricultural headquarters. From there we will begin the route between the vineyards towards the Can Martí de Baix masia, and where we will also visit the winery and its facilities. We will finish the day with a brunch where we will have the chance to pair our Gran Reserva cavas with good music.

Comfortable shoes are recommended.

Price per person: 30€

Saturday 17th of June: Visit and tasting.

Saturday 15th of July: Visit and tasting.

Saturday 2nd of September: Visit and tasting.

Thursday 12th of October: Free. Visit and Cava tasting. Open day Cava winery in cooperation with La Confraria del Cava.

From 10.00h to 13.00h (last visit).

Saturday 11th of November: Visit and tasting.

Saturday 16th of December: Visit and tasting.

GROUP AND COMPANY VISITS:

Torelló offers to its Masia Can Martí facilities for tastings and events. These are fully equipped, with a capacity for 40 people and they can be booked on weekdays.

 

«Aguas de España y del mundo” nou llibre de Faustino Muñoz

Aquesta setmana hem assistit  a la presentació del llibre “Aigües d’Espanya i del món” del nostre amic i sumiller Faustino Muñoz Soria, director de Colmado Quílez de Barcelona.

L’autor recopila en aquest llibre totes les deus d’aigua mineral envasada d’Espanya i les més importants del món. I és que, a la bona taula, ja sigui a casa o al restaurant, a més d’un bon vi o Cava fa falta una bona ampolla d’ aigua mineral envasada.

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Esta semana asistimos a la presentación del libro “Aguas de España y del mundo” de nuestro amigo y sumiller Faustino Muñoz Soria, director del Colmado Quílez de Barcelona.

El autor recopila en este libro todos los manantiales de agua mineral envasada de España y los más importantes del mundo. Y es que en la buena mesa, ya sea en casa o en el restaurante, además de un buen vino o Cava hace falta una buena botella de agua mineral envasada.