Muy buenas puntuaciones para los cavas Torelló en la GUIA GOURMETS 2014

Recién acabada de colocarse en las estanterías de las librerías, hemos adquirido un ejemplar de la Guia Gourmets , como cada año. La edición 2104 nos otorga muy buenas puntuaciones a los tres caves catados. Destacan los cavas Torelló 3D by Custo Brut Gran Reserva y Torelló 225 Brut Nature Gran Reserva que, además de contar con  94 puntos cada uno, han sido incluídos en el Cuadro de Honor de los Mejores Vinos. El cava Torelló Brut Reserva recibe 90 puntos.

El Comité de Cata de la Guía han catado 4.352 vinos , de los cuales han comentado y calificado 1.318 . Enhorabuena al  Grupo Gourmets por esta XXIX Edición !

Cavas Torelló participa al II Sopar Solidari del Cava a benefici de Càritas

Caves Torelló va participar en el II Sopar Solidari del Cava  organitzat per la Confraria del Cava a la Sala Oval del MNAC de Barcelona a benefici de Càritas Catalunya, amb la reserva d’una taula solidària i la cessió de 100 ampolles dels caves Torelló Rosé i Brut Nature.

 

La Confraria va recollir 20.136€ per finançar beques menjador i prop de 400 persones van assistir a la trobada. Durant l’acte es va donar a conèixer el nom del
guanyador de la subhasta de la samarreta del jugador del Barça Andrés Iniesta
cedida per l’Anna Vives i es van sortejar multitud de premis entre els assistents que havien cedit diferents empreses vinculades al món del cava i d’altres.

Torelló Petjades rosado en los 100 Mejores Vinos por menos de 10 €

Alicia Estrada, especialista en comunicación y comercialización del vino y en enoturismo, acaba de publicar Los 100 Mejores Vinos por menos de 10€ (Geoplaneta). Esta guía además de contener información práctica del conocimiento y consumo del vino, incluye nuestro rosado Petjades 2012 como
uno de los 100 y lo considera un “excelente monovarietal de Merlot”.

La guía se completa con una serie de cupones para degustar los vinos en las
propias bodegas seleccionadas para aquellos que la adquieran. Magnífica
iniciativa!

La Confraria del Cava organitza el II Sopar Solidari del Cava a benefici de Càritas

La passada edició va comptar amb la participació de més de 400 persones i es van recollir 23.335 euros

La Confraria del Cava Sant Sadurní presentarà dilluns al migdia tots els detalls de la segona edició del Sopar Solidari del Cava, que se celebrarà el proper dimecres 20 de novembre a la sala oval del Palau oval del Palau Nacional de Montjuïc, seu del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). L’any passat la Confraria ja va aconseguir recaptar 23.335 euros a benefici de Càritas, que serà la mateixa entitat que rebrà els diners que es recullin enguany. L’aportació d’aquest 2013 es destinarà a finançar beques menjador per a nens i nenes de famílies que es troben en una situació econòmica difícil.

El sopar tindrà el mateix format que el de l’any passat i comptarà amb diferents col·laboracions, entre les que hi haurà la de l’humorista Pep Plaza, que oferirà un petit tast del seu espectacle. Hi ha altres empreses i particulars que també han donat el seu suport a la iniciativa, com l’autora del cartell del Sopar Solidari del Cava, Anna Vives, que n’ha fet el disseny de forma altruista. Diferents firmes cavistes, així com empreses vinculades al sector, també han cedit valuosos obsequis que se sortejaran entre els assistents a l’acte.

Cavas Torelló participa en Experiencia Verema Barcelona

Más de 2.000 personas acudieron a la primera Experiència Verema Barcelona celebrada en el Museo Marítimo de la ciudad y organizada por el portal verema.com , la plataforma on line líder entre los fans del vino.

Y ahí estuvimos con una mesa muy bien ubicada dando a catar nuestros vinos y
cavas. Especial interés despertaron el nuevo cava Torelló Brut Reserva «Special Edition” y el escaso vino blanco Malvarel.lo 2012 del que habíamos reservado unas botellas para la cita, en pocos días aparecerá la esperada añada 2013. Nuestras felicitaciones a todo el equipo Verema por la excelente organización y capacidad de
convocatoria.