TORELLÓ SPECIAL EDITION AL PROGRAMA GLOPS DE TV3

Aquest passat dissabte es va emetre el primer capítul de GLOPS a TV3 on els vins catalans són protagonistes, un programa dirigit i presentat pels populars Xuriguera i Faixedas.

En aquesta primera entrega que porta per títul “Bevem pels ulls” es centra en les etiquetes del vi. Ens ha fet molta il.lusió i agraïm que un dels vins destacats hagi estat el nostre Cava Torelló Special Edition Brut Reserva que es mostra a l’espai Colón de Barcelona.

 

CAVES TORELLO A 8TV/ CAVAS TORELLÓ EN 8TV

Aquests dies s’ha emès a 8TV el programa “Menjar bé a casa nostra” dedicat a la població de Sant Sadurní d’Anoia i al seu segell d’identitat: el Cava. Es tracta d’un recorregut pel municipi en el qual es visita l’espai museístic del Centre d’Interpretació del Cava, també la coneguda Vinoteca de Cal Feru i on se’ns proposa una recepta amb Cava del restaurant Cal Ticus. El programa també va visitar Caves Torelló, les vinyes i el celler, explicant la nostra especialitat en els caves de llarga criança.

—————————————————————————————————————-

Estos días se ha emitido en 8TV el programa “Menjar bé a casa nostra” dedicado a la población de Sant Sadurní d’Anoia y a su sello de identidad: el Cava. Se trata de un recorrido por el municipio en el que se visita el espacio museístico del Centre d’Interpretaciódel Cava,también la conocida Vinoteca de Cal Feru y donde se nos propone una receta con Cava del restaurante Cal Ticus. El programa también visitó Cavas Torelló, las viñas y la bodega, explicando nuestra especialidad en los cavas de larga crianza.

LA VEREMA DEL CAVA / LA VENDIMIA DEL CAVA

Ahir diumenge va tenir lloc a la nostra finca Ca Martí l’anomenada Verema del Cava, una activitat enoturística ideada des de la patronal Institut del Cava i en la que diferents cellers entre ells Caves Torelló en forma part.

L’objectiu, ensenyar als visitants la nostra finca i el nostre celler.
Parlar de varietats de raïm, d’agricultura ecològica, de biodiversitat, de verema manual. També de l’elaboració del vi que donarà lloc al Cava, del premsat, de les llargues criances dels caves Torelló. En definitiva donar a conèixer la nostra manera de treballar.

Repetirem l’any vinent.

——————————————————————————————————————–

Ayer domingo tuvo lugar en nuestra finca Can Martí la denominada Vendimia del Cava, una actividad enoturística ideada por la patronal Institut del Cava para distintas bodegas y a la que Cavas Torelló se adhirió.

El objetivo, enseñar a los visitantes nuestra finca, paseando por ella, y nuestra bodega.Hablar de variedades de uva, de agricultura ecológica, de biodiversidad, de vendimia manual. También de la elaboración del vino que dará lugar al Cava, del prensado, de las largas crianzas de los cavas Torelló. En definitiva dar a conocer nuestra manera de trabajar.

Repetiremos el año que viene.