7 de los vinos y cavas Torelló obtienen puntuaciones comprendidas entre los 90 y 94 puntos en la Guía Peñín 2014.

 

Excelente es como calificamos el resultadoobtenido por nuestros cavas y vinos en la 24 edición de la Guía Peñín correspondiente a 2014, guía que recogimos en el salón Peñín de los Mejores Vinos de España de hace unos días y en el que participamos con 4 de nuestros cavas. Destaca con 94 puntos, por tercer año consecutivo, el cava Torelló Brut Nature Jeroboam Gran Reserva, siendo uno de los cavas major puntuados de la Guía. Las puntuaciones son las siguientes:

Torelló Brut Nature GR Jeroboam 2008…..94 puntos

Torelló Brut Nature GR Jeroboam 2009…..93 puntos

Torelló 225 Brut Nature GR…..93 puntos

Gran Torelló Brut Nature  GR Magnum…..93 puntos

Gran Torelló Brut Nature GR (75 cl) …..92 puntos

Torelló 3D by Custo Brut GR…..91 puntos

Torelló Brut Nature GR….90 puntos

Raimonda Tinto Reserva 2007…..90 puntos

La guia Peñín 2014 rompe la barrera de los 10.000 vinos catados por el equipo formado por Carlos González, Javier Luengo y Pablo Vecilla.

 

TORELLÓ BRUT EN LA REVISTA VIP NORWAY

 

La revista VIP Norway incluye un reportaje del cava Torelló Brut importado por la empresa noruega Crianza y de los restaurantes Delicatessen Tapas Bar de Oslo.

Torelló está presente en el mercado noruego desde hace 4 años y elabora especialmente para Delicatessen un cava reserva elaborado con la variedades Macabeo, Xarel.lo y Parellada y con un mínimo de dos años de criança en rima.

 

 

Els germans Roca, nous Confrares d’Honor de la Confraria del Cava

 

La Confraria del Cava Sant Sadurní va investir ahir al vespre els germans Joan, Josep i Jordi Roca en el marc de la Investidura Tardoral de l’entitat a les Caves Freixenet.

El reconeixement que han rebut els germans Roca els darrers anys, han estat
clau perquè la Confraria els hagi escollit per ser ambaixadors de l’entitat
arreu del món. Codirectors del Celler de Can Roca compten amb tres estrelles
Michelin i enguany han estat considerats Millor Restaurant del Món per la
publicació The Magazine Restaurant.

Cavas Torelló en The New York Times

 

 

Hace unos días, Raphael Minder corresponsal del The New York Times
para España y Portugal, visitó Cavas Torelló en plena vendimia. Después de un recorrido por la sala prensas y por la cavas subterráneas, se interesó por la marcha de las exportaciones de nuestra bodega y del sector en general además de preguntarnos por la situación política que estamos viviendo estos últimos meses. Todo ello se recoge en la portada y en el interior de la edición de ayer del International New York Times.

Torelló guanya 3 Premis Vinari

Divendres vàrem assistir a la gala de la primera edició dels Premis Vinari on es van donar a conèixer els guanyadors del 2013, un concurs de vins exclusivament catalans que ha aixecat molta expectació. La posada en escena va ser digna d’una gran gala, la Txe Arana i en Xavier Graset van presentar l’acte i després d’unes paraules de Joan Nebot, Director dels Premis Vinari i de Jordi Bort, Director de l’Incavi, es van donar a conèixer els guanyadors. Nosaltres vam recollir 3 guardons, un Vinari de Plata Millors Rosats per Petjades 2012, un Vinari de Bronze Millors Escumosos de Reserva pel cava Torelló Brut 2009 i un Vinari de Bronze Millors Gran Reserva Premium pel Torelló 3D by Custo 2008.

730 referències tastades a cegues de 170 cellers participants i un jurat amb enòlegs, sommeliers i premsa especialitzada presidit pel periodista Ramon Francàs pel que fa a aquesta primera edició. Donem l’enhorabona a Vadevi.cat per aquesta iniciativa i esperem amb il·lusió la segona edició d’aquests Premis Vinari.