Cava Torelló al IV Sopar Solidari a benefici de Càritas

Aquest divendres passat es van recaptar 41.220€ al IV Sopar Solidari del Cava a benefici de Càritas en una gran mobilització solidària del sector del Cava. Torelló va contribuir amb ampolles del nostre Brut Nature Gran Reserva i amb organització d’una taula per recollir fons per beques menjador per a nens i nenes de famílies amb problemes econòmics. Gran gest solidari d’Obra Social La Caixa igualen els més de 20.000€ aconseguits per la Confraria del Cava.

Nuevo espacio enológico a los pies del monumento a Colón de Barcelona


Ayer estuvimos en el nuevo espacio enológico situado a los pies del monumento a Colón que Turismo de Barcelona ha habilitado como punto de información de la oferta de enoturismo de la provincia barcelonesa. Tres de nuestros cavas, Torelló by Custo, Torelló by Etsuro Sotoo y Torelló Special Edition forman parte de las 70 referencias que allí se venden y así lo recogió TV3 en su informativo Telenoticies Migdia


También ayer en el mismo acto se presentó el libro de Lluis TolosaBarcelona Wine” con 50 propuestas para disfrutar de la cultura del vino, noticia que recogió La Vanguardia.

Buenas puntuaciones en la Guia de Vinos Gourmets 2016

En Noviembre de cada año recibimos un ejemplar de la Guia de Vinos Gourmets que se viene publicando desde 1983. En la edición 2016 de han catado a ciegas 4.440 vinos de todas las DO. El cava Gran Torelló Brut Nature Gran Reserva 2009 consigue 93 puntos siendo uno de los cavas Premium mejor puntuados y el Torelló Special Edition consigue 90.

IV Sopar Solidari del Cava a benefici de Càritas

 

Arriba un any més el Sopar Solidari del Cava a benefici de Càritas per recaptar fons per aquells que més ho necessiten. Caves Torelló tornarà a donar Cava pel sopar i també organitzarà una taula solidària. La data: 20 de novembre al MNAC de Barcelona, podeu demanar més informació a info@confrariacava.com, gran iniciativa de la Confraria del Cava